Toimitus- ja maksuehdot

TOIMITUSKULUT
Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.
Kirje                  2,-   
Pluskirje           3,50 
Postipaketti      4,90 
Yli 100€ tilaus   0 
Nouto pajalta    
TILAAMINEN JA SOPIMUS
Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.
MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Tilisiirrolla ennakkomaksuna ( mikä tarkoittaa sitä, että postitamme tuotteen, kun maksu näkyy tilillä). Voimme lähettää sinulle IZettlen maksulinkin sähköpostiin, jossa voit maksaa tilauksen verkkopankkimaksulla, maksaessasi siirryt turvalliselle maksulomakkeelle, jonka yhteys on salattu Se on myös nopea ja turvallinen tapa maksaa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Pankki-, luottokortit, MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

PayPal (nopeutettu maksu)

Maksu noudettaessa: luotto- ja pankkikortit, MobilePay ja käteinen.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen.

TOIMITUS
Toimitamme tilauksesi 2 - 5 arkipäivän kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta.Tomittajana toimii Posti.
ARVIOIDUT TOIMITUSAJAT:
Kirje 4-5 työpäivää
Pluskirje  2 - 3 työpäivää (seuranta)
Paketit 2-5 työpäivää (seuranta)

PALAUTUS

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran saapumisesta. Ota yhteyttä sähköpostitse .