Toimitus- ja maksuehdot

TOIMITUSKULUT
Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.
Postipaketti vain 4,80 € !
Yli 100 € tilaus   maksuton toimitus.
TILAAMINEN JA SOPIMUS
Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.
MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (pankki- ja luottokortit, lasku ja osamaksu). 

Apple Pay ja Google Pay

Shopify Payments (luottokortit).

PayPal (nopeutettu maksu).                                                                   

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen.

TOIMITUS

Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi 1- 2 arkipäivän kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta.Toimittajana toimii Posti.

ARVIOIDUT TOIMITUSAJAT:Paketit 2-5 työpäivää (seuranta).

PALAUTUS

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran saapumisesta. Ota yhteyttä sähköpostitse .