THUJA DESIGN *KÄSINTEHDYT YKSILÖLLISET HOPEAKORUT JA HOPEAKORUTARVIKKEET

Toimitus- ja maksuehdot


TOIMITUSKULUT
Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.
Kirje                  2,-   
Pluskirje           3,50 
Postipaketti      4,90 
Yli 100€ tilaus   0 
Nouto pajalta    
TILAAMINEN JA SOPIMUS
Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.
MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard sekä American Express), Applepaylla (nopeutettu maksu), PayPal (nopeutettu maksu) ja tilisiirrolla ennakkomaksuna ( mikä tarkoittaa sitä, että postitamme tuotteen, kun maksu näkyy tilillä). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe Oy ja Paypal. Maksaessasi siirryt turvalliselle maksulomakkeele, jonka yhteys on salattu ja turvattu.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen.

TOIMITUS
Toimitamme tilauksesi 2 - 5 arkipäivän kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta.Tomittajana toimii Posti.
ARVIOIDUT TOIMITUSAJAT:
Kirje 4-5 työpäivää
Pluskirje  2 - 3 työpäivää (seuranta)
Paketit 2-5 työpäivää (seuranta)

PALAUTUS:

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran saapumisesta. Ota yhteyttä sähköpostitse .