Tarina

Olen koruseppä Tuija Suutarinen ja olen valmistunut oppisopimuksella koulutuskeskus Salpauksesta kultasepän alan artesaaniksi v. 2000.  Järjestän hopeakorukursseja harrastelijoille omalla pajalla täällä Helsingin Aurinkolahdessa. Tulen pitämään korukursseja myös yritysten ja yhdistysten omiin tilohin, minulla on työkalut mm. "minikultasepänpöydät", kultasepän sahat, pihdit ja hopeamateriaalit mukana. Sopiva tila on esim. yrityksen neuvotteluhuone tai taloyhtiön askartelutila. Hopeaketjut kiillotetaan kurssin päätteeksi. Kysy tarjous sähköpostitse tuija@thujadesign.net .

Opetan myös helmien solmimista helmisilkillä. Ensin valmistamme kivihelmistä rannekorun ja sen jälkeen makean veden helmistä kaulakorun.

Korukurssi on myös hyvä lahjaidea ja se sopii myös pariskuntien yhteiseksi harrastukseksi. Mukavinta on kun kursseilla käy eläke-ikäinen kummitäti 15-vuotiaan kummilapsensa kanssa.

Thuja Design firma on yhden naisen yritys. Nimi tulee siitä, että thuja on tuijapuun latinankielinen nimi ja serkkuni oivalsi, että lisää siihen design ja siitä syntyi firman nimi.

Punon makeanveden helmiä helmisilkillä, jos sinulla on katkennut helminauha, lähetä se minulle korjattavaksi. Korjaan myös lasi-, helmi- yms. koruja, jotka on pujotettu kuminauhaan tai ns. koruvaijeriin.

Koe upea elämys tekemällä hopeakoru kursseillamme.

- koruseppä Tuija Suutarinen