THUJA DESIGN *KÄSINTEHDYT YKSILÖLLISET HOPEAKORUT JA HOPEAKORUTARVIKKEET

Kuka on Thuja Designin takana?


Olen koruseppä Tuija Suutarinen ja valmistan yksilöllisiä hopeakoruja perinteisin kultasepänmenetelmin Espoon Nuuksiossa. Hopea on lähes rajattomasti kierrätettävä materiaali ja kaikki sahausjätteet otetaan talteen ja sulatetaan ja käytetään uudestaan.  Lainaus tavarantoimittajalta Rasmussen :”Hopeatuotteista yli 80% on kierrätettyä, vajaa 20% ostetaan ISO sertifioiduilta pohjois-eurooppalaisilta kierrätyslaitoksilta, joilla suorin osa hopeasta on kierrätettyä.Laskennallisesti voidaan todeta, että meidän hopatuotteiden kierrätysaste on yli 90%.” Joten hopeakorujen valmistaminen on ekologista ja kestävää kehitystä.

Thuja Design firma on yhden naisen yritys. Nimi tulee siitä, että thuja on tuijapuun latinankielinen nimi ja serkkuni oivalsi, että lisää siihen design ja siitä syntyi firman nimi.

Järjestän korukursseja harrastelijoille, verstaalla pidettävät kurssit näet kohdasta Muut. Pidän myös tilauskursseja yrityksille, kysy tarjous.

Solmin makeanvedenhelmiä helmisilkillä, jos sinulla on katkennut helminauha, lähetä se minulle korjattavaksi. Korjaan myös lasi-, helmi- yms. koruja, jotka on laitettu kuminauhaan, tai ns. koruvaijeriin.

Toivottavasti pidät koruistani. t. Tuija