Miten näistä materiaaleista, 2 metristä hopealankaa ja hopealukosta, syntyy hieno itsetehty ranneketju?

Korukurssit yrityksille tai yhdistykselle

Tänä syksynä olen ilokseni saanut konkreettisesti huomata, että kotoilu saa riittää ja ihmiset haluavat taas harrastaa. Olen jäjjestänyt useita kursseja niin yrityksissä kuin yhdistyksissä. Kursitilaksi riittää vaikka firman neuvotteluhuone tai yhdistyken keittiö, missä on työpäytä ja tuolit esim. kuudelle henkilölle. Minä olen tuonut mukanani ns. minikultasepänpöydät, kultasepänsahat, pihdit ja muut työkalut sekä kiillotusrummun, jos olemme tehneet hopeisen ranneketjun. Kurssin kesto on noin neljä tuntia 6 - 10 osallistujalle.

 

Tässä on jo kierretty hopealankaa metallisen puikon ympärille ja seuraavaksi sahataan renkaita, ja niistä punotaan hopeinen ranneketju.

 

 Aika upea ranneketju, varsinkin kiillottamisen jälkeen.

Liikun pääkaupunkiseudun lisäksi Kirkkonummella, Lohjalla ja Vihdissä, kysy tarjous kurssista sähköpostilla.

Toinen kurssiaihe, mitä järjestän on Helmien solmiminen helmisilkillä. Ensin solmimme kivihelmistä rannekorun ja sen jälkeen makeanvedenhelmistä kaulakorun. Monesti ihanien kivihelmien kuten ruusukvartsin, ametistin tai onyksin valitsemiseen menee runsaasti aikaa, kun ei osata valita sitä omaa suosikki- tai horoskooppikiveä :) . 

Tähän kurssiin voi osallistua 6- 14 henkilöä ja sen kesto on noin 4 tuntia. Tämä on erittäin siistiä puuhaa, mutta joskus tarvitset hyvät silmälasit, jos helmisilkki menee solmuun.

Kurssin jälkeen osaat korjata omat rikkimenneet helminauhat.

Helmiä voi solmia vaikka pyyhkeen päällä, jos ei omista tällaista hienoa korujen suunnittelualustaa. Kuvassa minulla on työn alla kaksi eri helminauhaa.

 Kurssilaisen solmimat musta onyksi rannekoru ja upeat kiiltävän peacock-sävyiset makeanvedenhelminauha. Lisäksi hän teki myös rannekoruun sopivat kivikorvakorut.

Helmiensolmiminen on kivaa, kysy tarjous.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.