Uudistunut verkkokauppa

Uudistunut verkkokauppa

Oletko huomannut, että verkkokaupastani on hävinneet käsintehdyt, yksilölliset hopeakorut? Päätin ottaa yrityskummin neuvoista vaarin ja keskittyä yritystoiminnassa oleelliseen toimintaan. Tällä on hieno nimi "niche". En pistänyt kaikkia hopeakoruja sulatukseen, vaan täältä pajalta ne löytyvät. Niistä suosituin on ollut Neidonhiuspuu eli ginkgo biloba, näyttävät, riippuvat hopeakorvakorut, joten jos tarvitset lahjaa, laita viestiä vaikka verkkosivun whatsapp-toiminnon avulla.

Keskityn nyt myymään kultasepän alan työkaluja ja -tarvikkeita niin harrastelijoille kuin alan ammattilaisille. Verkkokauppaan on lisätty eri kokoelmia kuten uutuutena Juottaminen ja sieltä löytyy jo Skamolex l. juotosalusta l. tulitiili. Pajaltani on myös noutomahdollisuus, vaikkei se löydykään "ostoskorista". Heinäkuussa, kun lomailin kotoa käsin, yksi asiakas laittoi viestiä ja tuli noutamaan kultasepän sahan, sahanterät ja muutaman metrin hopealankaa, kun inspiraatio iski. Maksutavat paikanpäällä ovat MobilePay, pankki- ja luottokortit ja oikea raha.

Hopeakorukurssit on toinen iso osaamisalueeni, olenhan opettanut eri työväen- ja kansalaisopistoissa ja liiketiloissani ja omalla pajalla jo useita vuosia. Niille on kova kysyntä niin polttari-, kaveriporukuoiden kuin yritysten tyky- ja virkistyspäivinä. Tulen myös yritysten ja yhdistysten tiloihin täällä pääkaupunkiseudulla pitämään kursseja. Tiloiksi soveltuu esim. neuvotteluhuone, askarteluhuone, keittiö, missä on ruokapöytä ja tuolit. Maksimi osallistujamäärä Hopeakorukursseille on 10 henkilöä, sillä tuon mukanai ns. minikultasepän pöydät, korusahat, ja -pihdit. Helmiensolmimiskurssille voi osallistua 12 henkilöä. Hopeaketjukurssi soveltuu niin miehille kuin naisille.

Helmiensolmimiskurssi vaatii hyviä silmälaseja, sillä silkkilanka saattaa mennnä solmuun. Mutta ei hätää, minulta löytyy taikanuppineula, millä saa solmut avattua! Joskus lanka katkeaa, mutta kaiken saa korjattua, sillä lankaa voi jatkaa ja solmun voi vahvistaa liimalla. Alla kuva helmitarvikkeista, verkkokaupasta löytyy jo korualusta, se on kätevä myös vaijerikorujen ja kuminauhakorujen suunnittelussa ja valmistamisessa. Jos työ jää kesken alustan voi siirtää sivuun.

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.