Mitä hopeakorupajassa tapahtuu?

Koska Hopeakorukurssit on ollut tauolla sattuneesta syystä, kerron mitä kursseilla on saatu aikaiseksi. Paljon kauniita koruja ja kaikista ei ikävä kyllä ole edes valokuvia, sillä vaikka pyrin kuvaamaan jokaisen Thuja Design:n korukurssilla valmistuneen kuvan, niin osa niistä on hävinnyt bittiavaruuteen. Korupaja on kokoontunut vaihtelevalla kokoonpanolla tiistai-iltaisin noin klo 17-21 täällä kotonani. Juomme ensin kahvit ja vaihdamme kuulumiset ja koirani Jeni saa osakseen paljon silityksiä. Kahvihetki alussa on siitä hyvä, sillä moni tulee suoraan töistä, niin voi syödä eväitä ja kaikki eivät ehdi aivan kello viideksi. Sen jälkeen koira menee koiraportin taakse ja mies lähtee keilaamaan ja siirrymme kultasepän verstaan puolella, missä jokaiselle on ns. minikultasepänpöytä ja käytössä kaikki kultasepänverstaan työkalut mukaan lukien juotosvälineet ja valssi yms

.

Tässä on minun kultasepänpöytä, siinä on mikromoottori ja ihana pieni pylväsporakone. Metallipöydällä on lisää työkaluja ja kurssin lopussa etsitään "kotia" pihdeille yms. työkaluille.

Tämä upea sormus ei valmistunut ihan yhdessä illassa ;). Kivi on synteettinen zirkoni, sen loisto on timantin luokkaa. Coktailkutsuja odotellessa..

Nämä pienet ja sievät nappikorvakorut on juuri ajankohtaiset, kun ensimmäiset leskenlehdet ja krookukset aukeavat. Korutappien juottaminen ei ole aina niin yksinkertaista kuin luulisi, eli haasteita riittää.

Tässä kaksi erilaista ns. "Stressi" -sormusta tai pitäisikö sanoa, että stressin poistajaa, sillä sisäsormuksia voi pyörittää.

Toivottavasti pian pääsemme taas jatkamaan hopeakorujen valmistamista. Järjestän korukursseja pienryhmäopetuksena myös yritysten tai yhteisöjen tiloissa, kysy kurssitarjonta sähköpostilla.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.