Haluatko viettää rauhaisaa joulua? Hanki lahjat meiltä, vaikka lahjakortti hopeakorukurssille.

Haluatko rauhallisen joulun? Hanki lahjat meiltä, vaikka lahjakortti hopeakorukurssille.

En ole koskaan ollut jouluihminen, kun olen ollut viimeiseen asti joulumyyjäisissä myymässä korujani, mutta nyt tästä vallitsevasta pandemiasta on seurannut jotain positiivista. Olen osallistunut kahden käsityöläistyhdistyksen Tuulentupa ja Hangon Ideaco ry joulupudissa. Tosi rauhalista ja kiiretöntä olla myyntivuoroissa. Samalla olen ostanut pieniä joululahjoja aikuisille kummastakin puodista.

Tässä muutama vinkki omista tuotteista, ehdoton suosikkini on tämä uutuustuote: Polttopiirretty kuksa ja hopeinen kuksalusikka. Se on kahden naisyrittäjän Itäkorven ja minun yhteistyötä. Toki voit ostaa ne erikseen, laita silloin sähköpostia. Miehille, isälle, vaarille, eränkävijälle tai retkeilijälle sukupuoleen katsomatta, tämä on upea ja ainutlaatuinen joululahja. Se toimitetaan reilunkaupan puuvillaisessa pussissa, minkä voi helposti sujauttaa reppuun tai rinkaan. Sain jo palautetta tästä, että tämä on oiva keksintö. Laita viestikenttään lahjan saajan toimitusosoite, jos haluat, että lähetän tämän suoraan hänelle. Huom. tämä toimitetaan postikuluitta.

Lisäksi nyt verkkokauppaan on tullut Klarnan pankkimaksupainikkeet, sekä Paytrailin kaikki maksuvaihtoehdot mukaanlukien MobilePay, ApplePay ja lisäksi Paypal. Voit myös maksaa perinteisellä ennakkolaskulla.

Suosituin tuotteeni naisille on ollut nämä Täysikuu -nappikorvakorut.

Yksi suosikki on myös Oili -ranneketju, jos lahjan saajalla ei ole reikiä korvissa.

Tämä lahja on helppo paketoida ja lahjan saaja voi valita ajankohdan, milloin osallistuu Hopeakorukurssille, eli Lahjakortti hopeakorukurssille.

Toivotan teille kaikille rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022, t. koruseppä Tuija.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.